18 april 2024

17:00 - 21:00

FOI, Gullfossgatan 6, Kista

Rekryteringsevent för forskarutbildade i Stockholm

Är du vår nästa försvarsforskare? Vi vill bjuda in dig som är disputerad eller doktorerar med inriktning naturvetenskap eller teknik till ett rekryteringsevent i Kista, Stockholm.

Bild på ett jordklot

FOI befinner sig i en kraftig tillväxtfas och vi behöver bli fler som bidrar till att stärka Sveriges försvar. Därför vill vi gärna träffa dig som är intresserad av nya utmaningar för att berätta mer om vår spännande forskningsverksamhet. Under kvällen träffar du FOI-forskare med olika bakgrund och får en inblick i vår unika arbetsmiljö och hur det är att arbeta hos oss.

Mer information och anmälan finns här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad gör FOI i Kista?

Vi bedriver verksamhet inom hela spannet av försvars- och säkerhetsfrågor. På kvällens event kommer du att få höra om vår forskning inom områden såsom Flygsystem, Rymdsystem, Undervattensteknik, Ledningsteknologi, Kärnvapen, Vapen skydd och säkerhet, Autonomi samt Mark- och sjösystem. Vi söker dig som har eller snart kommer att ha en forskarexamen inom det naturvetenskapligt/tekniska området.

Mer information om FOI:s forskningsområden finns på: https://www.foi.se/forskning Länk till annan webbplats.

Plats: FOI, Gullfossgatan 6, 164 40 Kista

Tid: Torsdag 18 april kl 17.00-21.00

Under kvällen kommer du att få möjlighet till att både lyssna till och prata med forskare och rekryterande chefer på avdelningen. Vi kommer också att förevisa delar av verksamheten samt bjuda på lättare förtäring.

Passar jag som är forskarutbildad in på FOI?

På FOI:s sex forskningsavdelningar har de forskarutbildade väldigt varierande bakgrund. Till viss del beror detta på att det inte finns några forskarutbildningar inom flera av områden som FOI arbetar. Därför får en del forskarutbildade möjligheten att tillämpa sin kompetens inom helt andra områden än inriktning på deras forskarutbildning, men de har ändå mycket stor nytta av sin forskarutbildning.

Klicka här för att skicka in din anmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.