Kontakt

 • HR

  Välkommen med din ansökan! Kontakta oss om du har du frågor eller problem i samband med registrering av din ansökan.

  tel: 08-555 030 00

  jobb@foi.se

 • Exjobb

  Har du frågor som rör exjobb, kontakta oss:

  exjobb@foi.se

Jobba hos oss

FOI växer och behöver fler medarbetare. Är du den vi söker? Var med och sök svaren för ett tryggare och säkrare Sverige genom att bidra till forskningen för totalförsvaret!

Forskare med utrutstning

Syftet med all verksamhet som FOI bedriver är att stärka den svenska försvarsförmågan, såväl den militära som civila. För att lyckas behöver FOI medarbetare inom en mängd områden, både inom forskning och stödverksamhet. Eftersom anställning på FOI är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

FOI behöver nu många fler kunniga och engagerade medarbetare. Ta chansen att göra skillnad, sök jobb hos oss!

FOI:s lediga tjänster

Ort och tjänst

Sista ansökningsdag

Så här ansöker du

På FOI använder vi oss av ett elektroniskt rekryteringsverktyg där du gör din ansökan. Verktyget ligger hos en extern tjänsteleverantör utanför FOI:s webbplats. För att söka en utlyst anställning fyller du i ett ansökningsformulär och bifogar ditt CV.

För att söka en utannonserad anställning hos oss, klicka på Ansök.

Observera att din ansökan måste vara registrerad senast klockan 23.59 på angiven sista ansökningsdag. För att ansökan ska vara komplett ska dokumenten alltid bifogas innan sista ansökningsdatum. Efter att ha bifogat dina dokument kan du skapa ditt användarkonto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OBS! Får du problem i samband med att du ska registrera din ansökan, pröva då att byta webbläsare och försök igen.
Om felet kvarstår, var vänlig mejla in din ansökan till registrator@foi.se

När ansökningstiden löpt ut går vi igenom alla an­sök­ningar. Därefter gör vi ett första urval utifrån er­faren­het, utbildning och andra formella krav som vi har listat i annonsen.

Om du tillhör dem som bäst uppfyller kraven kommer vi kontakta dig för intervju hos oss. Vid vissa tjänster använder vi oss av tester och arbetsprover.

Alla anställningar vid FOI är säkerhetsklassade. Det inne­bär bland annat att vi måste göra en registerkontroll hos Säker­hets­polisen.

Om du har några frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till den HR-specialist som är ansvarig för den rekryteringen.

Om du har frågor om den utlysta anställningen, var vänlig kontakta någon av de angivna kontaktpersonerna i den specifika annonsen.

Har du frågor/problem i samband med registrering av din ansökan eller frågor generellt om rekrytering på FOI ber vi dig att kontakta jobb@foi.se

Kontakt

 • HR

  Välkommen med din ansökan! Kontakta oss om du har du frågor eller problem i samband med registrering av din ansökan.

  tel: 08-555 030 00

  jobb@foi.se

 • Exjobb

  Har du frågor som rör exjobb, kontakta oss:

  exjobb@foi.se

Senast uppdaterad: 2024-02-02