Meny

Totalförsvarets forskningsinstitut

Nyhetsbrev

Prenumerera på FOI:s nyhetsbrev. Så här gör du.

I FOI:s nyhetsbrev kan du läsa om aktuell forskning och om nya forskningsresultat. Nyhetsbrevet skickas kostnadsfritt till den e-postadress du anger. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Anmäl dig här för att få FOI:s nyhetsbrevet direkt till din e-postadress.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Efter din anmälan kommer ett e-postmeddelande att skickas till den adress du angivit. För att aktivera din prenumeration måste du klicka på länken i det.

Övriga nyhetsbrev

FOI har åtta nyhetsbrev till: Rysk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik (RUFS), Nordeuropeisk och transatlantisk säkerhetspolitik (NOTS), Asien- och Mellanösterns säkerhetspolitik, Rymd för försvar och säkerhet (RYMD), Afrikansk säkerhet, Informationssäkerhet, Internationella insatser och Samverkansplattform H2020: Säkra samhällen. Hur du gör för att börja prenumerera får du veta genom att klicka på länkarna nedan.

Samverkansplattform H2020: Säkra samhällen - nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

RYMD - nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

RUFS (Ryssland) - nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

NOTS - nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Asien och Mellanöstern - nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Studier i afrikansk säkerhet - nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Informationssäkerhet - nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Internationella insatser - nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hantering av personuppgifter

FOI:s nyhetsbrev skickas ut via ett webbverktyg där dina personuppgifter sparas. Du samtycker till behandlingen av dina personuppgifter genom att ange din e-postadress, och i förekommande fall för- och efternamn. Endast de som administrerar verktyget och leverantören av verktyget har tillgång till personuppgifterna. Dina personuppgifter sparas så länge du prenumererar på nyhetsbrevet. Vill du avsluta din prenumeration på FOI:s nyhetsbrev kan du avanmäla dig genom att klicka på den avprenumerationslänk som finns längst ned i varje nyhetsbrev.

Om du väljer att avanmäla dig raderar vi manuellt dina personuppgifter. Radering av personuppgifter utförs den första arbetsdagen varje månad. Om du vill att dina personuppgifter blir raderade snabbare än så, kontakta FOI.

Läs mer om dataskyddsförordningen, dina rättigheter och kontaktuppgifter till FOI.

Dela sidan

Senast uppdaterad: 2021-02-08